Οι ρυτίδες στην περιοχή του λαιμού μπορεί να μην αναφέρονται ως τα πρώτα στην λίστα “Σημάδια γήρανσης προς ανησυχία”, αλλά μόλις φτάσετε σε μια συγκεκριμένη ηλικία, αντιλαμβάνεστε πόσο δραματικά οι ρυτίδες του λαιμού μπορούν να αλλάξουν την εμφάνισή σας. Αναπτύσσονται κυρίως λόγω της απώλειας κολλαγόνου και ελαστίνης στο δέρμα, αλλά και ως αποτέλεσμα βλάβης από τον ήλιο, της γενετικής και των κακών επιλογών στον τρόπο ζωής.

Ενώ υπάρχουν πολλά είδη χειρουργικών επεμβάσεων, ενέσεις και αισθητικές θεραπείες που μπορείτε να εφαρμόσετε για να ελαχιστοποιήσετε τα σημάδια των ρυτίδων, είναι πραγματικά δυνατό να μειώσετε την εμφάνιση των ρυτίδων στην περιοχή του λαιμού χωρίς καθόλου επεμβατικές ή δαπανηρές θεραπείες ! Αυτά οι απλές διορθωτικές θεραπείες θα μπορούσαν να κάνουν όλη τη διαφορά για το δέρμα σας.

Αξιοποιήστε στο έπακρο τα πλήρη τρόφιμα

Η μαγιά μπύρας, το γιαούρτι και το μηλόξιδο ακούγονται σα μία μη δυνατή λίστα συστατικών για να βελτιώσουν την εμφάνιση του λαιμού σας, αλλά είναι πραγματικά ισχυρά και φυσικά εργαλεία για την μείωση των ρυτίδων.

Ο συνδυασμός 2 κουταλιών της σούπας πλήρες γιαούρτι, 1 κουταλιά της σούπας μαγιά μπύρας, και 1 κουταλιά της σούπας σιτέλαιο, δημιουργεί μια πάστα που θα πρέπει να εφαρμόσετε στο λαιμό σας, να αφήσετε να στεγνώσει για 15 λεπτά και να ξεπλύνετε με ζεστό νερό. Εάν το κάνετε αυτό τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα, ο συνδυασμός συστατικών αυτών θα ενυδατώσει το δέρμα σας και θα ενεργοποιήσει εκ νέου το σχηματισμό κολλαγόνου.

Το μηλόξιδο αποτελεί ένα από τα αγαπημένα συστατικά τροφίμων κατάλληκα για την υγεία, επειδή μπορεί να βοηθήσει σε όλα, από την απώλεια βάρους μέχρι την απόχρωση του δέρματος. Είναι πλούσιο σε άλφα υδροξυοξέα, το οποίο στο μηλόξιδο ισχυρές ιδιότητες αναζωογόνησης του δέρματος. Συνδυάστε έναν κρόκο αυγού, μια κουταλιά της σούπας μηλόξιδο και μία κάψουλα βιταμίνης Ε και αναμείξτε πλήρως. Απλώστε σε όλη την περιοχή του λαιμού σας και κάντε μασάζ με ανοδικές κινήσεις. Ξεπλύνετε μετά από 20 λεπτά και επαναλάβετε τρεις φορές την εβδομάδα για να επαναφέρετε την ελαστικότητα στο ταλαιπωρημένο δέρμα σας.

Χρησιμοποιήστε τις ταινίες NECK RESCUE™ για άμεσα αποτελέσματα

Αν επιθυμείτε για τις ρυτίδες στο λαιμό μία πιο επιστημονική λύση από την επάλειψη γιαουρτιού και ασπράδι αυγών στο δέρμα σας, δοκιμάστε την ταινία Contours Rx® Neck Rescue ™. Αυτές οι πρωτοποριακές μη χειρουργικές, ανορθωτικές ταινίες για τον λαιμό ιατρικής φύσεως βελτιώνουν την εμφάνιση του ντεκολτέ σας χρησιμοποιώντας μία τεχνολογία εφαρμογήε όμοια με το δέρμα. Η ταινία Neck Rescue ™ μπορεί να λύσει οποιοδήποτε από αυτά τα προβλήματα:

  • Την χαλάρωση του δέρματος γύρω από την περιοχή του λαιμού
  • Το περιττό δέρμα που αλλοιώνει την φυσική όψη του λαιμού
  • Έλλειψη ελαστικότητας της επιδερμίδας που δημιουργεί την εικόνα πρόωρης γήρανσης

Κάθε ταινία NESC RESCUE ™ δρα άμεσα για να βελτιώσει την επιδερμίδα που αλλοιώνει τη φυσική και νεανική εμφάνιση του λαιμού σας. Μπορείτε να προσαρμόσετε το μήκος κάθε ταινίας και να δοκιμάσετε διάφορους τρόπους εφαρμογής για να επιτύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Οι ταινίες είναι τόσο μαλακές και άνετες που δεν θα τις αισθανθείτε ούτε στο δέρμα σας, αλλά σίγουρα θα δείτε τα αποτελέσματα!

Απολέπιση και Ενυδάτωση

Κάθε μέρος του σώματός σας αξίζει κάποιες θεραπευτικές αλλαγές ρουτίνας με τη μορφή απολέπισης και ενυδάτωσης. Όταν πραγματοποιείτε τέτοιου είδους περιποίηση στο λαιμό σας, μπορεί να συμβάλει στη μείωση της εμφάνισης ανεπιθύμητων ρυτίδων.

Η απολέπιση αποτελεί ένα σημαντικό μέρος του θεραπευτικού σας προγράμματος επειδή συμβάλει στην αναγέννηση των κυττάρων ενώ αφαιρεί τη βρωμιά και τα νεκρά κύτταρα του δέρματος. Αν κάνετε απολέπιση στο λαιμό σας μία φορά την εβδομάδα, θα συνεχίσετε να αντικαθιστάτε τα θαμπά, κουρασμένα και δίχως ελαστικότητα κύτταρα του δέρματος με νέα, υγιή, ελαστικά κύτταρα. Η ενυδάτωση είναι ένα δεύτερο σημαντικό βήμα για να αποφευχθεί η δημιουργία πρόσθετων ρυτίδων. Η ενυδάτωση του λαιμού σας με μια υψηλής ποιότητας ενυδατική κρέμα θα ενισχύσει το κολλαγόνο και την ελαστίνη, καθώς δρα για να κρατήσει το δέρμα σας ελαστικό και υγιές.

Είτε είστε 27, είτε 52, μια σταθερή ρουτίνα απολέπισης, ενυδάτωσης και εφαρμογής μασκών από πλήρεις τροφές, μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη και ελαχιστοποίηση των αντιαισθητικών ρυτίδων στην περιοχή του λαιμού, ενώ η ταινία NECK RESCUE™ προσφέρει την απόλυτη λύση για την πλήρη εξάλειψη των ρυτίδων άμεσα. Μπορείτε να καλύψετε όλες τις ανάγκες σας και να αφαιρέσετε χρόνια από την εμφάνισή σας!