Το τελευταίο πράγμα που θέλαμε ποτέ είναι να αφήσουμε ένα προϊόν για το οποίο είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι, απλά να παραμένει κλειστό σε ένα συρτάρι. Αν έχετε ένα highlighter μολύβι ή το μολύβι COLORSET Primer, υπάρχει μια πληθώρα συναρπαστικών χρήσεων που θα σας εξασφαλίσουν ότι δεν πρόκειται ποτέ να πάει χαμένο!

1. Τακτοποιήστε τα φρύδια σας

Image may contain: 1 person, smiling, closeup

Τονώστε τα φρύδια σας κατά την καθαριότητά τους. Απλά καλύψτε τα κενά χρησιμοποιώντας το μολύβι σας! 

2. Μειώστε την εμφάνιση των ρυτίδων 

Καλύψτε αυτές τις γραμμές στην περιοχή του χαμόγελου και τις ρυτίδες στο μέτωπο, σχεδιάζοντας πάνω τους με το μολύβι σας.

3. Ενισχύστε τη χρωστική ουσία των σκιών σας 

No automatic alt text available.

Χρησιμοποιήστε το Μολύβι COLORSET Primer πριν τις σκιές σας ως βάση για να ενισχύσετε τη χρωστική ουσία τους έως και 10 φορές! Οι σκιές σας θα είναι πιο κοντά στην απόχρωση της παλέτας και θα επιτύχετε το απόλυτο μακιγιάζ. 

4. Κρατήστε το κραγιόν σας πιο σταθερό

Image may contain: one or more people and closeup

Χρησιμοποιήστε το μολύβι σας για να εντοπίσετε το περίγραμμα των χειλιών σας και αναμείξτε για να εμποδίσετε την εξάπλωση του κραγιόν στην γύρω περιοχή. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το COLORSET Primer Pencil πριν την εφαρμογή ως βάση στα χείλη για να ενισχύσετε το χρώμα μέχρι και 10 φορές!

5. Εξασφαλίστε σταθερότητα στις ταινίες LIDS BY DESIGN στο μακιγιάζ 


Το μολύβι COLORSET Primer Pencil σχεδιάστηκε ειδικά για τη χρήση σε συνδυασμό με τις  ταινίες LIDS BY DESIGN. Βοηθά στη δημιουργία μιας ομοιόμορφης επιφάνειας μεταξύ βλεφάρων και διορθωτικών ταινιών, έτσι ώστε οι σκιές να εφαρμόζουν πιο ομοιόμορφα. 

6. Τονίστε τα Μάτια

Image may contain: 1 person, smiling, closeup

Χρησιμοποιήστε το μολύβι στις γωνίες των ματιών και κάτω από το φρύδι για να τονίσετε τα νέα σας βλέφαρά (αν χρησιμοποιείτε τις ταινίες LIDS BY DESIGN).  

7. Καλύψτε τους μαύρους κύκλους  

You can use your pencil to help conceal dark circles. COLORSET works especially well to conceal and prime the undereye before you foundation. 

8. Make Your Eyes Look Bigger

Image may contain: one or more people and closeup

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μολύβι σας για να καλύψετε τους μαύρους κύκλους. Το COLORSET λειτουργεί εξαιρετικά καλά στην κάλυψη και ως βάση στην περιοχή κάτω από το μάτι πριν το μακιγιάζ!