Φαίνεται ότι ο λαιμός μας είναι αυτή η προβληματική περιοχή που τείνει να μας αιφνιδιάζει. Δεν το σκέφτεσαι, μέχρι μια μέρα να είναι το μόνο πράγμα που βλέπεις. Μέχρι αυτό το σημείο, οι κρέμες και οι οροί μοιάζουν επαρκείς αλλά μετά νιώθεις κάπως απελπισμένη. Είμαστε όλοι ευαίσθητοι όσον αφορά τη γήρανση, αλλά γιατί είναι τόσο δύσκολο να αισθανθούμε καλύτερα για τον λαιμό μας; Σήμερα, υπάρχουν μερικές προσωρινές συμβουλές και τεχνάσματα που μας κάνουν να αισθανθούμε καλύτερα με τον εαυτό μας. Αυτό το μήνα θα μιλήσουμε για τα κορυφαία μυστικά μόδας και αισθητικής για τον λαιμό σου που μπορείς να δοκιμάσεις σήμερα κιόλας!

1. Τράβηξε την προσοχή προς τα πάνω. 

Ένα τεράστιο μέρος του να μεγαλώνει κανείς με κομψότητα είναι να γνωρίζει πως να τραβά την προσοχή με τους σωστούς τρόπους. Εάν ο στόχος σου είναι να σταματήσεις να αισθάνεσαι ότι ο γερασμένος σου λαιμός κλέβει την παράσταση, προσπάθησε να τραβήξεις την προσοχή εστιάζοντας στα μάτια και στα αυτιά. Για μια άμεση ανόρθωση ματιών, δοκίμασε τις ταινίες ανόρθωσης ματιών  LIDS BY DESIGN

2. Τα αξεσουάρ για τον λαιμό είναι πάντα στη μόδα!

Είναι πάντα ελκυστικό να νιώθεις άνετα στο σώμα σου, και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για αυτό από το να σου αρέσει αυτό που φοράς. Τα κασκόλ και οι γιακάδες είναι πολύ χρήσιμα για τις μεγαλύτερες γυναίκες, αλλά προσθέτουν και χρώμα στο ντύσιμο τους. Βγες έξω και βρες κάτι που θα σε κάνει να νιώσεις υπέροχα αυτό το Σαββατοκύριακο! 

3. Δοκίμασε μια προσωρινή ανόρθωση 

Εάν ενδιαφέρεσαι για μη επεμβατικούς τρόπους για μια προσωρινή ανόρθωση λαιμού, τότε δοκίμασε τις  ταινίες ανόρθωσης NECK RESCUE . Οι ταινίες NECK RESCUE στηρίζουν τον κρεμασμένο λαιμό, στο πίσω μέρος του λαιμού, έτσι ώστε να μπορείς να απολαμβάνεις άμεσα και διαρκή αποτελέσματα για την επόμενη σου ειδική περίσταση!