Ο κόσμος μας είναι γεμάτος επιλογές και είναι δύσκολο να καταλάβουμε πότε έχουμε κάνει την καλύτερη επιλογή. Από την περιποίηση των μαλλιών και την περιποίηση σώματος μέχρι το μακιγιάζ, οι εταιρείες που μπορεί να έχουν παρόμοια προϊόντα δεν είναι πάντα ισάξιες. Τα τελευταία χρόνια,  η άμεση διόρθωση των βλεφάρων  γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. Από τις ασιατικές ταινίες βλεφάρων έως τις πιο ιατρικές ταινίες, οι επιλογές εκτείνονται κατά μήκος ενός φάσματος κόστους και ποιότητας. Αξίζουν όμως πάντα τα χρήματά σας τα προϊόντα που αγοράζετε; Αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε όλες τις κορυφαίες εταιρείες ανόρθωσης βλεφάρων, συμπεριλαμβανομένων των δικών μας, για να δούμε ποιες ξεχωρίζουν περισσότερο.

1. Asian Tapes 

Οι ασιατικές ταινίες βλεφάρων υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό και έγιναν αρκετά δημοφιλείς στην Κίνα και την Κορέα για να δώσουν στους χρήστες με σχιστά μάτια, βλέφαρα που να μοιάζουν με των ανθρώπων στη Δύση. Λόγω της πιο παιχνιδιάρικης χρήσης τους, αυτές οι ταινίες κατασκευάζονται με φθηνότερα υλικά και κόλλες και έχουν πολύ χαμηλό κόστος. Επομένως, αυτές οι ταινίες έχουν λατέξ,  δεν είναι υποαλλεργικές ούτε ιατρικές.

Τοποθέτησα αυτή την ταινία με τα δάχτυλά μου, ακολουθώντας τις οδηγίες, και χρησιμοποίησα το εργαλείο για να την πιέσω στο βλέφαρό μου. Επειδή έχω ήδη ένα πιο δυτικό σχήμα βλεφάρων, τα αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν ήταν ελάχιστα. Αυτές οι ταινίες γίνονταν αισθητές επειδή έχουν πόρους στην επιφάνεια τους, οι οποίοι τελικά δεν αναμείχθηκαν με τον τόνο του δέρματός μου. Οι ταινίες έμεινα σταθερές για 2 ώρες και μετά άρχισαν να πέφτουν.        

2. MAGICSTRIPES 

Οι ταινίες MAGICSTRIPES είναι πλέον ένα πολύ δημοφιλές προϊόν για βλέφαρα στις ΗΠΑ και είναι εύκολα διαθέσιμες στο Amazon και σε άλλες ιστοσελίδες που σχετίζονται με την ομορφιά. Οι ταινίες MAGICSTRIPES δεν αναφέρουν ότι είναι υποαλλεργικές, χωρίς λατέξ ή ιατρικές και διατίθενται σε 3 μεγέθη: μικρό, μεσαίο και μεγάλο. 

Πήρα μια μεσαία ταινία με τα δάχτυλά μου και, ακολουθώντας τις οδηγίες, την τοποθέτησα στο βλέφαρό μου. Για άλλη μια φορά, διαπίστωσα ότι η ταινία γίνονταν αισθητή στο βλέφαρο, αν και προσέφερε ανόρθωση. Παρατήρησα επίσης ότι χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά μου, είχα καταστρέψει τις γωνίες καθώς έβγαζα την ταινία από τη συσκευασία, και έτσι αυτή γινόταν ακόμα πιο αισθητή. Οι ταινίες MAGICSTRIPES κράτησαν για 4 ώρες και έπειτα άρχισαν να πέφτουν. 

Κάτι ενδιαφέρον και απροσδόκητο που ανακαλύψαμε είναι η απίστευτη ομοιότητα μεταξύ των ασιατικών ταινιών που αγοράσαμε και των MAGICSTRIPES. Η μόνη διαφορά που μπορούσαμε να εντοπίσουμε ήταν ότι το προϊόν MAGICSTRIPES περιελάμβανε 32 ταινίες σε μια συσκευασία που κόστιζε 26 δολάρια και ενώ το άλλο, 120 ταινίες σε μια συσκευασία που κόστιζε 3,96 δολάρια. 

3. LIDS BY DESIGN, από την Contours Rx 

Οι ταινίες LIDS BY DESIGN ξεχωρίζουν ως οι μόνες ταινίες για βλέφαρα που κυκλοφορούν στην αγορά που είναι χωρίς λατέξ, υποαλλεργικές και κατασκευασμένες από ιατρικά υλικά. Οι ειδικά σχεδιασμένες αυτές ταινίες είναι οι μοναδικές αυτής της εταιρείας, κατασκευάζονται στη Γερμανία και διαθέτουν  6 μοναδικά μεγέθη: από 3mm-8mm. Κάθε κουτί περιέχει 80 ταινίες.

;

Τοποθετώ μια ταινία 5mm στο βλέφαρό μου χρησιμοποιώντας τα τσιμπιδάκια που παρέχονται στο κουτί. Η ταινία αναμειγνύεται εύκολα με τον τόνο του δέρματός μου, είναι αισθητά καλύτερη από τις άλλες μάρκες και δίνει ένα ομοιόμορφο σχήμα στο βλέφαρό μου. Αυτές οι ταινίες έμειναν όλη μέρα στα βλέφαρά μου μέχρι να τις αφαιρέσω.     

4. Eye Magic

Η Eye Magic είναι η τελευταία μάρκα που δοκιμάσαμε. Αυτή η μάρκα δηλώνει ότι η ταινίες της είναι υποαλλεργικές και ιατρικές, αλλά περιέχουν λατέξ. Αυτό το προϊόν είναι διαφορετικό καθώς περιλαμβάνει ένα μαλακτικό τζελ που πρέπει να τοποθετήσετε στην ταινία πριν τη χρησιμοποιήσετε, επειδή η ταινία είναι πολύ κολλώδης για να τοποθετηθεί κατευθείαν στο μάτι με ασφάλεια. Η εταιρεία δεν αναφέρει πόσες ταινίες περιέχει το κουτί, αλλά φαίνεται να είναι περίπου 60. Το προϊόν αυτό διατίθεται σε 4 μεγέθη: μικρό, μεσαίο, μεγάλο και πολύ μεγάλο.

Χρησιμοποίησα το δάχτυλό μου για να τοποθετήσω το μαλακτικό τζελ στην ταινία και στη συνέχεια τοποθέτησα την ταινία στο βλέφαρό μου. Το τζελ δημιούργησε μια υγρή αίσθηση στο βλέφαρό μου που παρέμεινε για αρκετή ώρα. Η τοποθέτηση της ταινίας ήταν σχετικά ομαλή, αλλά δεν έμεινε κολλημένη για πολλή ώρα εξαιτίας του τζελ. Μετά από 1 ώρα άρχισε να πέφτει. Δοκίμασα την ταινία χωρίς το τζελ και, όπως αναφέρει και η εταιρεία, η ισχυρή κόλλα καθιστά δύσκολη την αφαίρεση και ερεθίζει το δέρμα. 


Ακολουθεί πίνακας με σύγκριση των αποτελεσμάτων μας:

Eye Magic Asian Tapes  MAGICSTRIPES LIDS BY DESIGN
Hours Lasted 1 ώρα 2 ώρες 4 ώρες Όλη Μέρα
Τιμή $29.99 $3.96 $26.00 $26.95
Ποσότητα 60 120 32 80
Υποαλλεργική X X
Χωρίς Λάτεξ X
Ιατρική Ποιότητα X X
Δένει αρμονικά με το δέρμα X
Γρήγορη εφαρμογή
X X X
Κατασκευάστηκε στην Κίνα X  X  X Κατασκευάστηκε στην Γερμανία