Το Canyon Ranch είναι ένας αναγνωρισμένος ηγέτης στους πολυτελείς προορισμούς σπα ανά τον κόσμο. Ανοίγοντας το δρόμο με διακρίσεις στην προσέγγιση της υγείας και της ευεξίας, οι διάσημοι χώροι του Canyon Ranch συνδυάζονται τέλεια με τη φύση, χαρίζοντας στους επισκέπτες μια αξέχαστη, γαλήνια και εμπνευσμένη εμπειρία. Συνδυάζοντας την θεραπευτική δύναμη της φύσης με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα υψηλής ποιότητας, το Canyon Ranch να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα και αποτελεί το τέλειο νέο σπίτι για τα προϊόντα LIDS BY DESIGN.

Με τόσο μεγάλη εκτίμηση, η Contours Rx είχε το προνόμιο να επισκεφθεί τη μαγική τους τοποθεσία στο Tucson της Αριζόνα κατά την Εβδομάδα Ομορφιάς. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μας, παρουσιάσαμε τα προϊόντα LIDS BY DESIGN στο αψεγάδιαστο σπα, προσφέροντας στους επισκέπτες του Canyon Ranch ακόμη μια μοναδική εμπειρία για να θυμούνται! Μετά από μια επιτυχημένη έναρξη της Εβδομάδας Ομορφιάς, η Διευθύνων Σύμβουλος της Contours Rx, Britain Todd, θα επιστρέψει τον Ιούλιο για να παρέχει προσωπικά δωρεάν υπηρεσίες ανόρθωσης των βλεφάρων σε όλα τα μέλη και τους επισκέπτες από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου. Ανυπομονούμε να επιστρέψουμε σε αυτό το μαγικό μέρος και να αποτελέσουμε ένα μικρό κομμάτι στην εμπειρία σας στο σπα Canyon Ranch!

Εικόνα παραπάνω: Η Διευθύντρια του Canyon Ranch Spa, Laura Hittleman (Αριστερά) με την Διευθύνων Σύμβουλος της Contours Rx, Britain Todd (Δεξιά) 

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την εμπειρία στο Canyon Ranch, επισκεφθείτε:  www.canyonranch.com