Όταν η Contours Rx επεκτάθηκε στον κόσμο των καλλυντικών, η ταχεία αύξηση της δημοτικότητας των διορθωτικών ταινιών LIDS BY DESIGN διορθωτικών ήταν συναρπαστική και προκλητική, καθώς αποτελούσε μια νέα θεώρηση – εφαρμογή μακιγιάζ. Αν και οι διορθωτικές ταινίες των βλεφάρων συνδυάζονται με τον τόνο του δέρματος, αυτό το υποαλλεργικό υλικό παρεμβαίνει, επίσης, στην εφαρμογή της σκιάς ματιών πάνω από την ταινία. Πολλοί πελάτες και ειδικοί μακιγιέζ μοιράζονται τις δυσκολίες τους στη χρήση των παραδοσιακών προϊόντων βάσης που έχουν ως συστατικό το λάδι, πάνω από την ταινία, καθώς μειώνουν την αποτελεσματικότητα της κόλλας των ταινιών. Ακόμη και αν χρησιμοποιήθηκε ένα προϊόν βάσης για σκιές δίχως λάδι, εξακολουθούσε να υπάρχει μία υγρή ή κρεμώδης υφή, η οποία επίσης δεν εφάρμοζε καλά με την κόλλα. Η Contours Rx γρήγορα έμαθε ότι για να βοηθήσουν τους πελάτες που ήθελαν να εφαρμόσουν σκιές πάνω από τις ταινίες, θα έπρεπε να αναπτύξουν ένα ειδικό προϊόν βάση για να το καταφέρουν.

Εισήγαγε την Sormé Cosmetics, μια εταιρεία υψηλού κύρους με 20 χρόνια εμπειρίας που παρέχει επαγγελματική φροντίδα και μακιγιάζ. Με μοναδικό όραμα και τα κορυφαία υλικά της αγοράς, η Sormé και η Contours Rx συνεργάστηκαν για τη δημιουργία του COLORSET Pencil Primer. Αυτό το μολύβι βάσης είναι το καλύτερο στο είδους του, δίχως έλαια, σε μορφή μολυβιού, διατηρώντας παράλληλα τις ιδιότητες ενός τέλειου προϊόντος βάσης για σκιές. Η Sormé κατάλαβε το όραμα της Contours Rx και αφαίρεσε τα γλυκερίδια καρύδας από τη φυσικά κρεμώδη καρύδα, αφήνοντας πίσω τα συστατικά του ελαίου. Αυτό που παρέμεινε ήταν ένα πολυτελές και κρεμώδες μολύβι βάσης που δεν επηρεάζει την κόλλα των ταινιών LIDS BY DESIGN.

Επιπλέον, ανακαλύψαμε ότι αυτό το μολύβι βάσης είχε τόσες περισσότερες λειτουργίες από αυτές για τις οποίες προοριζόταν. Σε μορφή μολυβιού, το COLORSET μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως highlighter μολύβι ή ως βάση για άλλες εφαρμογές μακιγιάζ όπως ως βάση για το κραγιόν. Μπορεί επίσης να ενυδατώσει και να βοηθήσει περιοχές του προσώπου που προετοιμάζονται για πιο περίπλοκες τεχνικές μακιγιάζ. Σήμερα, όλο και περισσότεροι ειδικοί μακιγιέζ και πελάτες ανακαλύπτουν τα οφέλη του COLORSET, ακόμα κι αν δεν έχουν ακούσει ποτέ για τις ταινίες LIDS BY DESIGN! Όσο για τους αρχικούς πελάτες μας που ήθελαν να εφαρμόσουν σκιές και άλλα προϊόντα μακιγιάζ ομοιόμορφα πάνω στις ταινίες LIDS BY DESIGN, δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι.