Το ακούμε κάθε χρόνο: «Near Year, New You!». Έχει όμως αυτό για εμάς κάποια σημασία; Ακριβώς επειδή είναι και πάλι Ιανουάριος, δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξαναρχίσουμε να κάνουμε σχέδια σχετικά με την καθημερινή μας άσκηση, τις διατροφικές μας συνήθειες ή την εξωτερική μας εμφάνιση. Ορίστε μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείς να ανανεωθείς και να συγκεντρωθείς στον στόχο σου, κατά τη διάρκεια του νέου έτους, χωρίς να πιεστείς να αλλάξεις τα πάντα:

1. Θυμήσου τι έχεις καταφέρει 

Δεν μπορείς να ξέρεις πού πηγαίνεις αν δεν θυμάσαι από που ξεκίνησες! Αφιέρωσε λίγο χρόνο και σκέψου τι έχεις επιτύχει το 2018, είτε είναι κάτι μικρό είτε μεγάλο. Προσπάθησε να επικεντρωθείς στα θετικά, αντί να αισθανθείς άσχημα για ό, τι δεν κατάφερες.  

2. Βασίσου σε παλιούς στόχους με θετικές προθέσεις

Όλοι έχουμε την τάση να θέτουμε αρκετά μη ρεαλιστικούς στόχους στις αρχές του έτους. Γι’ αυτό, πρέπει να βασιστούμε σε αυτά που επιτύχαμε το 2018 και να έχουμε την πρόθεση να τα συνεχίσουμε. Θέλεις να νιώθεις ότι έχεις πιο δομημένους στόχους, και όχι απλές προθέσεις; Θέσε μερικούς χάλκινους, αργυρούς και χρυσούς στόχους, ανάλογα με τη δυσκολία, τους οποίους θα νιώσεις καλά να κυνηγήσεις. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείς να θέσεις πιο ρεαλιστικές επιδιώξεις που είναι εφικτές, και να αισθανθείς καλά στοχεύοντας σε αυτές, είτε το επίπεδο δυσκολίας είναι υψηλό, είτε όχι. 

3. Δοκίμασε νέα πράγματα 

Ένας εύκολος τρόπος για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα μας είναι να προσθέσουμε κάτι καινούργιο σε αυτή. Δεν χρειάζεται να είμαστε ακραίοι και να ξεκινήσουμε μια εντελώς νέα διατροφή, μια τρελή καθημερινή προπόνηση, ή μια δαπανηρή ρουτίνα ομορφιάς. Τις περισσότερες φορές, εάν αποκλίνουμε πάρα πολύ από τον κανόνα, είναι πολύ δύσκολο να τον διατηρήσουμε και νιώθουμε σαν να αποτύχαμε. Ενσωματώνοντας ένα νέο πράγμα στη ρουτίνα σου, θα σε βοηθήσει να νιώσεις ότι κάνεις ωφέλιμο για τον εαυτό σου. Για παράδειγμα: 

– Πρόσθεσε στη διατροφή σου νέα, διασκεδαστικά τρόφιμα, τα οποία θέλεις να δοκιμάσεις. Δοκίμασε να κάνεις κάρυ ή πρόσθεσε ένα εξωτικό φρούτο στο πρωινό σου! 

-Σήκω και κουνήσου κάθε 3 ώρες. Κάνε μια βόλτα κατά τη διάρκεια της πολυάσχολης εργασίας σου ή τεντώστε τους καρπούς και τους αστραγάλους σου μετά από πολλή ώρα πληκτρολόγησης. 

-Πρόσθεσε εύκολα στη χρήση προϊόντα ομορφιάς στη ρουτίνα σου.   Χρειάζεσαι περίπου 5 δευτερόλεπτα για να εφαρμόσεις τις ταινίες LIDS BY DESIGN και αμέσως θα νιώσεις πιο ανανεωμένη για το υπόλοιπο της ημέρας! 


Απόλαυσε όλα όσα κατάφερες το 2018 και ξεκίνα τη νέα χρονιά με ανανεωμένη εμφάνιση, μια σαφή συνειδητοποίηση του τι θέλεις και μια θετική στάση. Νέο έτος, ακόμα μεγαλώνεις!